Bloggpaus över nyår

Nu tar jag en bloggpaus några dagar och firar nyår. Det blir inga nya blogginlägg förrän nästa år. Det är inte säkert att jag har möjlighet att granska era kommentarer och publicera dessa heller på den här sidan nyåret. Skriv gärna men räkna med några dagars fördöjning, mobiltäckningen är extremt dålig och G3-nätet obefintligt dit jag reser.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bloggpaus över nyår

  1. Emelie Felderman skriver:

    Hejsan!Jag heter Emelie Felderman och jag har läst om bloggtävligen som Aftonbladet har. Om du vill får du gärna ta dig en titt på min blogg, En Söderböna på fyra hjul heter den. Den finns på http://www.ensoderbonapafyrahjul.blogspot.comMin tanke med bloggen är att folk ska få ett ansikte på en funktionshindrad, lära känna mig, som lever med ett gravt rörelsehinder och behöver praktisk hjälp med allt av personliga assistenter. Alltför få känner några funktionshindrade och därför finns det många förutfattade meningar om oss. Jag vill visa att alla är lika i grunden och har samma behov. Får vi den hjälp vi behöver, blir vi också ”vanliga” människor.Tack för din tid!Med vänlig hälsning/Emelie Felderman

  2. Anonymous skriver:

    läser du mogis.se blogg? tror du skulle gilla den! riktigt bra

  3. Greger skriver:

    Gott Nytt År! önskas Anna-Lena och alla de andra (även de ännu ej färdigtuktade vänsterskribenterna).

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s