Se mig i föreläsningar och debatter

Innan en bokning kan det kanske kännas bra att se och höra hur jag låter när jag föreläser och debatterar. Här är några exempel som går att hitta på nätet, kanske inte något helt representativt urval, de är ju lite slumpmässigt vilka arrangörer som väljer att filma och lägga ut på nätet. Oftast när jag föreläser är jag helt ensam på scenen. Då blir det mer av en sammanhållen berättelse, jag brukar visa mycket bilder och för resonemang med publiken om frågor i anslutning till det jag berättar.

Under 2019 föreläste jag vid flera tillfällen för Center för våldsbejakande extremism, CVE. Det här föredraget om den autonoma vänstern höll jag i Stockholm den 14 november.

I mars 2019 deltog jag i ett samtal på högerpopulism och radikalkonservatism inför EU-valet på Åkers Runö tillsammans med Evin Incir och Kent Werne.

Den 15 augusti 2018 arrangerade Arena Idé ett seminarium i samband med att jag släppte en rapport om antifeminismen i SD, det livesändes och lades ut på Facebook.

I mars 2018 pratade jag om mediernas relation till höger- och vänsterextremism på Birkagården i Stockholm, det går att se några filmade avsnitt ur föreläsningen (kanske inte helt lätt att få ett sammanhang av bara några lösryckta sekvenser).

Den 22 februari 2018 deltog jag i ett panelsamtal i LO-borgen med anledning av en rapport från Tidens tankesmedja där man granskat Sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitik.

Den 10 februari 2016 hölls en debatt på Stadsbiblioteket i Stockholm om hur man ska definiera begreppet fascism. Jag och Torbjörn Elensky resonerar med Henrik Arnstad under ledning av bibliotekarien Patrik Schylström. Samtalet var en fortsättning på en debatt som pågått i tidningen Respons.

På Bokmässan i Göteborg september 2015 pratade jag flera gånger om min nya bok ”Vi säger vad du tänker, bland annat på Internationella torget.