Se mig i föreläsningar och debatter

Innan en bokning kan det kanske kännas bra att se och höra hur jag låter när jag föreläser och debatterar. Här är några exempel som går att hitta på nätet, kanske inte något helt representativt urval, de är ju lite slumpmässigt vilka arrangörer som väljer att filma och lägga ut på nätet. Oftast när jag föreläser är jag helt ensam på scenen. Då blir det mer av en sammanhållen berättelse, jag brukar visa mycket bilder och för resonemang med publiken om frågor i anslutning till det jag berättar.

Många av mina framträdanden sker i samband med att jag ger ut en bok. Här pratar jag med biblioteken i Värmland om min bok ”En värmländsk Hitler” som kom 2021.

I december 2020 deltog jag i ett samtal med titeln ”Locket på? Den svenska nazismen efter 1945” arrangerat av Forum för Levande Historia.

Under 2019 föreläste jag vid flera tillfällen för Center för våldsbejakande extremism, CVE. Det här föredraget om den autonoma vänstern höll jag i Stockholm den 14 november.

I mars 2019 deltog jag i ett samtal på högerpopulism och radikalkonservatism inför EU-valet på Åkers Runö tillsammans med Evin Incir och Kent Werne.

Den 15 augusti 2018 arrangerade Arena Idé ett seminarium i samband med att jag släppte en rapport om antifeminismen i SD, det livesändes och lades ut på Facebook.

Annons