Ett helt paket med information om Sverigedemokraterna

Samtidigt som boken ”Slaget om svenskheten” släpps i mars kommer även en antologi på samma förlag med titeln ”Högerpopulismen”. (Se Premiss förlag). Den senare innehåller också texter om Sverigedemokraterna, bland annat har jag skrivit en lång text om Sverigedemokraternas historia och framväxt och om bakgrunden till att partiet fått ett så starkt fäste i Skåne. Böckerna kan köpas i paket eller var och en för sig.

Mer om SD: I april kommer radiojournalisten Pontus Mattssons bok ”Sverigedemokraterna inpå bara skinnet” på Natur & Kultur. Han är en erfaren politisk journalist som följt SD under en lång tid. Vi träffades vid presskonferensen när SD presenterade namnen till valet till EU-parlamentet och det pågår diskussioner om vi kanske ska försöka göra något gemensamt i samband med att böckerna släpps.

Kan också avslöja att Aftonbladet kommer med en artikelserie om SD som inleds på måndag. Inför den har man låtit Jan Guillou följa med Jimmie Åkesson en hel vecka, Jimmie berättar själv om detta på sin blogg. Ska bli intressant att se vad detta klart udda möte leder till.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Jan Guillou, Jimmie Åkesson, SD, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.