Sydsvenskan granskar den autonoma vänstern

Vet inte om det är ett tecken i tiden men nu kommer ytterligare en artikelserie om den autonoma vänstern. Den här gången är det Sydsvenskan som publicerar en ambitiös granskning. Har inte hunnit läsa allt än men det är mycket text och en hel del fokus på södra Sverige, av naturliga skäl. Ska bli intressant att ta del av.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i autonoma rörelsen, Sydsvenskan. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sydsvenskan granskar den autonoma vänstern

  1. Jag antar att du menar såhär:Skriver de något negativt måste det bero på att de slarvat och inte vet bättre.Skriver de positivt beror det på att de grävt mer och vet mer.För vänstern är en god kraft per definition?

  2. Erik Larsson skriver:

    Mycket bra belysning som sätter oss i vänstern i bra dager! Så går det när man gräver lite djupare!

  3. MX skriver:

    58 miljoner går notan på för Ohlys springpojkar minsann.Tänk om vänstextremisterna kunde göra något konstruktivt av all sin energi istället.Såg att det fanns nåt förbund som hette "Allt åt alla", vilket osökt fick mig att tänka på ett teknikprojekt som heter "RepRap" och som går ut på att vem som helst ska kunna konstruera en 3D-printer som kan "skriva ut" objekt i tre dimensioner.I nuläget klarar den bara att skapa objekt i en viss sorts plast. Men man kan ändå skapa förbluffande många saker bara i plast.Tänk hur mycket som är gjort i plast; dörrhandtag, reservdelar (många kugghjul i leksaker/bandspelare är av plast t.ex), egendesignade skal till mobiltelefoner etc.Allt som behövs är en ritning i datorn med instruktioner om hur objektet ska skrivas ut.Ett av målen med maskinen är att den ska kunna "skriva ut" en kopia av sig själv och på så vis bli självreplikerande.Framtida versioner ska även kunna hantera flera material.Men för att komma till poängen. I framtiden kommer detta möjliggöra att man kopierar fysiska objekt, precis som man kopierar film och musik idag. Då kommer alla att ha råd med allt materiellt (iaf så stora objekt som maskinen klarar att skapa.T.ex nyaste RayBan-solgalsögonen för 2000 kan du nu skriva ut hemma för enbart materialkostnaden för plast och andra material i dem.Det borde väl vara en våt dröm för alla som kämpar för det klasslösa samhället?Så sätt igång och utveckla nästa generations RepRap-maskiner nu, alla vänsterextremister, istället för att kasta gatsten!Läs mer om projektet bl.a på Wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/RepRap_ProjectFinns även filmklipp på hur den fungerar på Youtube, om man söker på "reprap".

  4. roberth skriver:

    Extremisterna på vänstersidan bör belysas mer!

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s