Svenskar allt mer positiva till invandrare

För den som letar efter källan kommer här en länk till debattinlägg i DN där man berättar att SOM-undersökningen, respekterad, bred, kompetent, källa, visar att svenskarna blir allt mer tolerant inställa till invandringen.

Det är alltså inte enkelt. SD i riksdagen, mer positiva tankar kring invandrarna. Går det ihop? Ja eftersom 5,7 procent röstade på SD, resten röstade på andra partier. Dessutom tror jag inte främlingsfientligheten är det enda skälet att rösta på SD. Man ska inte förakta kritiken av det etablerade, protesten, som ligger i att välja ett sådant parti.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i främlingsfientlighet, SD, SOM-undersökningen, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.