Kommentarsfältet öppet igen

Jag har efter moget övervägande bestämt mig för att öppna kommentarsfältet igen. Men med ett antal reservationer som jag nu tänker upplysa om. Anledningen till att jag stängde av möjligheten att kommentera var att jag blev så trött på alla påhopp och kränkningar, provaktioner och rena barnsligheter. Men vid närmare eftertanke: Ingen kan kräva att någon enda stavelse ska publiceras som inte jag godkänt. Däremot är det ju synd att den som vill kommentera och som har något att säga inte ska få göra det. Det tänkte jag nu ändra på.

Således: Jag bestämmer enväldigt vad som publiceras på min blogg! Ingen motivering behövs, om ni inte fick era kommentarer publicerade får ni själva räkna ut varför. Jag välkomnar alla som har synpunkter på mina inlägg eller på den ämnen jag tar upp och jag deltar gärna i diskussioner. Självklart behöver ni inte vara överens med mig och det ska vara högt i tak. Men jag kommer att vara betydligt hårdare och rena kampanjer med likartade inlägg stryps också, den som vill ägna sig åt sådant får göra det på sina egna bloggar.

Jag gissar att diskussionerna efter dessa inskränkningar kommer att reduceras till ett minimum, kommentarsfälten innehåller ju oftast en massa trams. De flesta läser därför bara inläggen, inte kommentarerna, så jag tror inte att ni lidit någon större förlust av att möjligheten på just den här bloggen legat nere. Men någon gång kan det faktiskt tillföra något att föra ett samtal även på en blogg så hör gärna av er igen om ni har något ni vill ta upp. Om ni bemöter mig respektfullt lovar jag att göra det samma med er.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kommentarsfältet öppet igen

  1. 2000aldrig skriver:

    En saga för för dem som inte tänker sova…

    Sagan om Mörkret

    http://bit.ly/y7Lgfg

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s