Bildsvep från helgens Johnny Bode-fest

På allmän begäran kommer här lite fler bilder från firandet av Johnny Bode 100 år i helgen. Överst f v Mattias Enn och Lillemor Dahlqvist, Grosshandlare Lindberg från Thor Modéen-sällskapet som griper Johnny Bode-sällskapets Gustaf Görfelt och Lasse Zachrisson, bilden under Ingemar Norlén t v, resten vet jag inte, Anja Lindberg, Jennifer Vintkvist, Bröderna Trück, Love Antell och Beata Harrysson, Fredrik af Trampe, Magnus Nilsson samt en hel hög med folk från TOFS – Thor Modéensällskapet och Ekmansällskapet: Håkan Fäctare, Sara Rådling Jennifer Vintkvist samt Grosshandlare Lindberg. Hör gärna av er om jag missat något namn!

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s