Jag blir programledare i TV

Det här med programledare låter förstås väldigt storstilat, så jag får skynda mig att betona att det rör sig om en liten kanal. Men en bra kanal som funnits i över tio år och som jag själv medverkat i som gäst flera gånger. Jag har nyligen börjat arbeta med ”Kanal Global”(tidigare Kanal 7). Min uppgift är i första hand att fungera som programledare för debattprogrammet”Miniatyr” men jag ska också hjälpa till att utveckla ett ungdomsprogram.

”Kanal Global” finns som tillval i ComHem (plats 173, ingår även i ”8 favoriter”) och Boxer (plats 17), och finns snart även med i CanalDigitals utbud. Jag har många gånger modererat samtal på scen och genomfört intervjuer inför publik, men det ska bli spännande att även pröva på att vara programledare inför en kamera, en ny erfarenhet för min del.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s