Min programledardebut finns nu på nätet

I måndags kväll sändes första programmet där jag är programledare för Miniatyr i Kanal Global. Jag intervjuar integrationsminister Erik Ullenhag och Rosanna Dinamarca från Vänsterpartiet, samtalet handlar om fattigdom och att invandrare är så överrepresenterade bland de fattiga.

Det kommer säkert inte att gå till historien som något extra, jag ska försöka förbättra mina insatser vartefter. Programmet sänds i repris några gånger framöver, och dessutom kan man se det på nätet. Den som har Boxer kan titta gratis på Kanal Global till i april, har man Comhem kan man se kanalen i 8 valfria favoriter eller lägga till den för en summa per månad.

Nästa Miniatyr går på måndag klockan 21.40 och då samtalar vi om hederskulturer mot bakgrund av att det gått drygt tio år sedan mordet på Fadime. Se det, om inte annat så för gästernas skull: Zubeide Demirörs från Elektra på Fryshuset och Bam Björling som arbetat länge med dessa frågor och var med och anordnade mötet i riksdagen om hederskulturer där Fadime deltog. Två kvinnor som har många kloka tankar kring ämnet. Miniatyr är ett program som innehåller samtal och låter människor få tala ut, det är ganska ovanligt.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s