Ungdomssatsning mot rasism i Transport

I början av juni medverkade jag vid Transports årliga ungdomsforum på Runö folkhögskola som i år hölls på tema mot rasism och främlingsfientlighet. Jag och Mats Wingborg presenterade det studiematerial som vi varit med om att ta fram: ”Schyssta villkor för alla”. Tanken är att ett antal ambassadörer ska utses bland förbundets unga. De ska få mer utbildning och sedan fungera som resurser för avdelningarna i sin del av landet. Till vänster på bilden nedan syns Transports ordförande Lars Lindgren. Ansvariga för projektet att ta fram ett studiematerial har framför allt varit Michaela Leo och Markus Pettersson.
Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.