Glad påsk önskar jag er alla

En riktigt glad påsk! Som uppladdning föreslår jag att ni testar min Spotify-lista med påskmusik. Trodde aldrig jag skulle hitta så mycket, och bitvis så konstig, musik. Gillar egentligen själv de gamla amerikanska påskskivorna bäst, filmmusik som ”Easter parade” med Judy Garland och Fred Astaire, Doris Day, Rosemary Clooney, Dean Martin med flera kan ni avnjuta här varvat med mer eller mindre förfärliga barnvisor om ägg, kycklingar och höns samt kycklingimitationer av varierande kvalitet. Allt är inte njutbart, kom ihåg att jag varnade. Utbudet lever långtifrån upp till min samling av julskivor, men håll till godo!

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Glad påsk önskar jag er alla

  1. Tora skriver:

    Hur testar jag din påsklista?

    • annalenalod skriver:

      Hej, om du har Spotify ska det bara vara att trycka på pilen och spela. Om du inte har Spotify kan de ladda ner programmet och registrera dig gratis!

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s