Kanal Global i TV4 Play

8858269760_ae57b6a6f9_oI måndags spelade vi in ett nytt program av Miniatyr i Kanal Global om kravallerna som började i Husby. I samtalet deltog bland andra Jörgen Karlsson, närpolischef i Kista, och Bo Sundin som är ordförande i stadsdelsnämnden i området. Håll utkik  en måndagskväll vid 20.00 (är inte helt säker på att det blir nu på måndag, annars måndagen därpå).

Förra programmet, som inte lagts ut på nätet än, handlade om papperslösas situation i Sverige.

Från den 3 juni kan man se Kanal Global i TV4 Play. Den första månaden är gratis. Sedan ingår kanalen i Premium-utbudet. Det kostar 99 kronor månaden, ingen bindningstid, och då får man tillgång till alla TV4:s kanaler även på surfplattan, mobilen eller i datorn. Kanal Global sänder många ovanliga TV-serier och filmer från andra språkområden och världsdelar, perfekt för den som tycker det är för mycket amerikanskt i det vanliga utbudet. Dessutom går det massor av gamla svenska filmer, något jag uppskattar mycket.

Den som har Boxer ser Kanal Global gratis för närvarande (annars ingår den i flera paket som Flex8, Mix och Max). Har man Com Hem ingår kanalen i  Al la carte eller 8 favoriter. Dessutom finns kanalen i Kanal Digital (ingår i Familjepaketet som just nu är fritt i tre månader) samt Magine (det stora utbudet med 31 kanaler för 99 kronor i månaden i alla plattformar, även mobil, läsplatta etc).

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s