Boka mig som demokratitalare

Jag är stolt över att vara en av många demokratitalare i projektet #vimåsteprata som drog igång i våras. Listan över föredragshållare innehåller en rad spännande namn, och de som arbetar med detta håller på att skapa egna sidor för var och en av oss. Min sida hittar ni här, och det går bra att boka mig direkt via en länk från den sidan.

Mitt första uppdrag i projektet var förra veckan på en folkhögskola i Skåne, Östra Grevie. där eleverna ställde många frågor och det utbröt livliga diskussioner. Demokratifrågorna berör oss alla, och både yngre och äldre tycks ha ett stort behov att att tala om frågor som flyktingdebatten, migrationen, SD:s framväxt och nya extrema partier och grupperingar, just sådant som jag tar upp vid mina föreläsningar. Min avsikt är att ge nyanserad kunskap och resonera kring förhållningssätt. Det är långtifrån enkelt, men desto viktigare att vi inte fastnar i floskler utan faktiskt försöker förstå vad det är som håller på att hända.

Skärmklipp

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s