Påskens soundtrack – från Blåkullajazz till Kycklingpolka

2017-04-03 16.27.35-1Jag och Fredrik Af Trampe har tidgare gjort två påskprogram med mycket musik i P4 med titeln ”Från Blåkullajazz till Kycklingpolka”. Men i år står vi över. Utbudet av påskmusik är trots allt mindre än julmusiken som vi också gör program om i P4.

För er som misströstar kommer i alla fall en Spotify-lista med mycket av den musik som vi tidigare spelat i programmet  (musiken är från både 2017 och 2019, det står fel i presentationen). Vill varna för att allt inte är direkt njutbart. Men vem har sagt att livet ska vara lätt? Påsken är kyrkoårets deppigaste helg, men vill betona att vi mest spelat profan musik. Är så ledsen över att jag inte kan erbjuda de program som vi sänt, och inte heller udda inslag som när Skurt tar sig an ämnet Kristi lidande på korset. Men efter låtlistan får ni alla fall ytterligare några av låtarna som vi kört som finns på Youtube.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i påsk, Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s