Nu finns boken om Furugård även som pocket

Min bok om de första nazisterna och deras ledare Birger Furugård har nu även släppts som pocket. Det känns jättekul. Annars säljer ju pocketformatet mindre än tidigare. Men jag tror att den här boken, i likhet med många fackböcker, vinner på att läsas som pappersbok. Det finns många bilder och dessutom ett appendix med en massa fakta som kan vara bra att kunna bläddra fram till ibland under läsningen.

Eller eller varför inte lyssna först och skaffa boken sedan? Jag har träffat läsare som gjort just detta, de vill först åt historien men sedan fördjupa sig i fakta kring människor och miljöer. Nu när det finns en pocketbok finns det ju också ett billigare alternativ och ett behändigt format som gör att man lättare kan ta med den på semestern eller tåget.

Här hittar ni sidan där jag först berättade om boken. Det finns även sidor där ni ser recensioner, fler bilder med mera. Titta under fliken för böcker för intervjuer med mig och en del annat!

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s