Jag träffade Victor Musa

Upptäckte just att de sände intervjun med mig i Canal 7, programmet Hola Hola Amigos, redan den 18 november. Den är lång, jag är förkyld och trött och askgrå i ansiktet trots sminket. Men vi hinner gå igenom många frågor som jag skrivit böcker om så den kanske kan intressera någon. Lite felsägningar, frågor som blir hängande i luften, glömmer bort att nämna min medförfattare till senaste boken Migrantarbetare (förlåt Mats Wingborg). Som sagt: Jag har varnat er. Men här ovan har ni länken i alla fall.

Kolla gärna arkivet med äldre program också. Victor Musa har fått ihop en imponerande samling gäster som talar relativt frispråkigt om allt möjligt i ett forum som inte så många ser och där de känner sig avslappnade.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Canal 7, Hola Hola Amigos, Victor Musa. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s