Sverigedemokraterna i Radio Sweden

Jag blev intervjuad om sverigedemokraterna i SR International – Radio Sweden för någon vecka sedan. Nu ligger intervjun som genomfördes av Alberico Lecchini också ute på nätet för den som är intresserad. Jag lyckas inte få upp länken så jag har inte lyssnat på den efteråt. Men det handlade, vad jag minns, om hur sd förändrats som parti och i vilken riktning partiet går idag.

Intervjun med mig ingår i en lång serie med inslag som alla finns på Radio Swedens hemsida. De andra reportagen handlar bland annat om sd i Landskrona, om riksdagspartiernas inställning samt om vänsterpartiet som det parti som valt att gå ut hårdast mot sd.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i sd, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sverigedemokraterna i Radio Sweden

  1. z999 skriver:

    OK, tack. Jag såg att det ligger ute nu. Men annars om du skulle välja att censurera så respekterar jag det, det är din blogg.

  2. Jag censurerar ingenting om det inte är absolut nödvändigt, personförföljelse, lagbrott odyl. Men i morse när jag skulle lägga ut nya kommentarera hängde sig allt och internetuppkopplingen gav upp. Sedan har jag åkt tåg till Värmland och föreläst och inte haft möjlighet att gå in på Internet under dagen (mitt trådlösa bredband är utlånat och jag åkte inte x2000). Om du tittar så ligger dina kommentarer ute nu.

  3. z999 skriver:

    Jag har fått några inlägg censurerade och lägger ner att försöka få fram något här. Inget av inläggen var värre än något annat av det jag skrivit.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s