Vänsteraktivister döms för misshandel av sambon till SD:s kanslichef

Tre kvinnor döms för misshandel av sambon till SD:s kanslichef den 7 juni i år. De döms av Södertörns tingsrätt till fängelse i 1 år och 8 månader, 1 år och 2 månader respektive 10 månader. De är övergreppet på sambon som domarna gäller, åtalet om misshandel av SD:s kanslichef Martin Kinnunen ogillas.

En utförligare text om domen och dessutom länkar för nedladdning av handlingarna finns på Politiskt inkorrekt (tidigare inlägg om samma händelse samt SD:s pressmeddelande). Se även Spik-Harry, diskussion på Ungsvensk.nu. Enligt Arbetaren har Kinnunen även blivit hotad av Svenska Motståndsrörelsen. Det verkar dock ställt utom all tvivel att det här dådet utfördes av vänsterextremister.

Jag kan inte annat än känna en viss tillfredställelse över att det äntligen är någon som döms för ett attentat mot personer i kretsen kring SD. Det har varit många attacker genom åren och om vi utgår från att det finns politiska motiv är det här så vitt jag vet första gången som det blir en fällande dom. Oftast har polisen inte ens haft spaningsuppslag att gå på och utredningarna har lagts ner mer eller mindre omgående.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i AFA, Martin Kinnunen, sd, Svenska motståndsrörelsen, Sverigedemokraterna, vänstervåld. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vänsteraktivister döms för misshandel av sambon till SD:s kanslichef

  1. Man måste beundra vänsterextremisterna på Arbetaren som tydligen arbetar under devisen "Hellre utskämda än att erkänna att vi har fel". Å andra sidan, anställer man antidemokraten Mats Deland så är väl tonen satt.Håller med Loddan att det är trevligt, nästan lite förvånade, att någon blev dömd. Å andra sidan, 3 personer i ett gäng på c:a 25 personer (enligt en av de dömda) hamnade i domstol – det är inga bra siffror.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s