Fri visning av Kanal Global i Boxer

I dag spelade vi in första programmet av den här säsongen av programmet ”Miniatyr” i Kanal Global. Alla som har Boxer kan se kanalen gratis just nu. Här visas bland annat massor med TV-serier och filmer från hela världen, ett utbud som sträcker sig från brasilianska dramaserier och indiska komedier till Åsa-Nisse.  Kanalen finns även hos Comhem och Canal Digital.

”Miniatyr” är ett studioprogram som visas på måndagskvällarna. Jag var programledare för 2 program i våras och det blir fler nu i höst. Det som spelades in i dag var ett samtal med Eskil Franck som leder verksamheten på Forum för levande historia och som just fått ett uppdrag att utreda förebyggande åtgärder mot våldsam extremism.

De kommande programmen handlar bland annat om villkoren för politiker från länder utanför Europa och Exits verksamhet för att hjälpa avhoppare från bland annat nazistiska miljöer. Vi hoppas också på ett program om Syrien, högaktuellt.

Här är ett av de program som jag var programledare för i våras, det är ett samtal mellan integrationsminister Erik Ullenhag och Rosanna Dinamarca från Vänsterpartiet som handlar om varför invandrare är överrepresenterade bland de fattiga i landet.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.