Fler tomtar på loftet – nu i Folkpartiet i Stockholm

Seden att skicka ut videofilmer med budskap till folket sprider sig, från hovet och neråt. Den här gången är det Folkpartiet i Stockholm som försöker beröva imitatörer och komiker jobbet genom att själva fuska i genren, en parodi på en parodi är svår – hur infernaliskt tänkt är inte detta (?). Den som har synpunkter på Alliansens politik i Stockholm kanske snarare ser detta som sorgligt än lustigt, oavsett var man står politiskt är filmen ni strax ska se (om ni inte gjort det) definitivt nydanande.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.