Julmusiken du inte visste fanns

2015-12-18 13.24.01Även i år ska jag och Fredrik af Trampe sända några timmars radio på julafton, ett program som ger plats för massor med ovanlig, konstig, häpnadsväckande och rolig musik på temat julfirande. Programmet sänds i P4 klockan 17-19, och läggs därefter ut på nätet för den som vill lyssna senare.

Kom gärna med förslag, men snabba er för det ska beställas och fixas. Men vi är förstås intresserade av alla udda och ovanliga inspelningar av julmusik över huvud taget, så har ni tips på sådant är vi alltid tacksamma, inte bara nu utan över huvud taget. Förra årets julprogram finns att lyssna på om ni scrollar ner lite på den här sidan på sajten Radiogodis (leta efter rubriken ”Bland lutfisk, cowboys och hawaiitomtar”). På samma sida hittar ni även mycket annat kul som sänts i radio under jul och advent genom åren.

NYTT: Den 7 december pratade jag julmusik med Lotta Bromé i P4 Extra. och fick en chans att puffa för  radioprogrammet på julafton.  Den klippta versionen som lagts ut på nätet är mycket kortare än den som sändes i radio, och framför allt har man kapat låtarna och tagit bort en hel låt. Nedan följer en länk till hur det lät i programmet:

http://sverigesradio.se/embed/episode/817445?start=5144

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Julmusiken du inte visste fanns

 1. Janne skriver:

  Underbara låtar…Martin Ljung 😍
  Tack….

 2. Titta, din fixering vid roligt värdelös julmusik får lite erkännande! Grattis!

  Kul, för jag tycker det är en rolig läggning.

 3. Jan Winter skriver:

  Hej Anna-Lena. den där länken Testa här fungerar inte

 4. Mikael skriver:

  Jag har Domaredansen som barndomsminne. Ta med den! [Göteborgs Gosskör ”I Juletid”. CD 1999]. Jag gissar emellertid att Domaredansen finns i någon inspelning som bättre passar programmets karaktär.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s