Nu finns min senaste bok som talbok

684687Jag har  just fått veta att min senaste bok ”Vi måste förbereda oss på död – i huvudet på en terrorist” nu finns tillgänglig som talbok. Talböcker är inte samma sak som ljudböcker, de är inlästa enligt strikta mallar för att vara så tydliga som möjligt, och erbjuds bara den som har en dokumenterad synnedsättning. Vem som helst som vill lyssna på en bok kan därför inte låna en sådan bok. Men det är en viktig service för många som annars inte kan läsa böcker.

Jag har ännu inte sett att den lästs in som vanlig ljudbok, men håller tummarna för att det också blir av. (Jag tycker egentligen det är synd att inte talböckerna sprids bredare, det går utmärkt att lyssna på för vem som helst, det gäller även inläsningen av min bok som jag fått som mp3. Men det handlar kanske om att inte störa konkurrensen med den kommersiella ljudboksmarknaden.)

 

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s