Julmusiken du inte visste fanns

Julen är sig inte riktigt lik i år. Törs mamma kyssa tomten? Vad händer om tomtegubben har snuva? Hur håller vi distansen i ringdansen? Ett är säkert: Det finns alltid mer julmusik att frossa i, och den mest udda, roliga och häpnadsväckande hörs som vanligt i programmet ”Bland lutfisk, cowboys och hawaiitomtar” som sänds för sjätte året i rad. I år är sändningstiden kl 19 på julafton i P4. (Vill man göra något annat just då ligger programmet ute en månad på webben.)

I år spelar vi bland annat hippielegendarernas bästa jullåtar, de pinfärska jul-covidlåtarna, hyllar Anita Lindblom som julartist och gör en nostalgisk tillbakablick på charterjulen. Jag gör som vanligt programmet tillsammans med Fredrik af Trampe. Producent och tekniker är Fredrik Nilsson, och det är en produktion från Tredje statsmakten Media.

Foto Fredrik Nilsson.
Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s