Release för min nästa bok på fredag

På fredag är det release för nästa bok som jag varit med och skrivit: ”Frigjorda tider – när porren blev kulur och kulturen porr”. Jag och mina medförfattare Martin Kristenson (som producerat den största delen) och Fredrik af Trampe tar emot på Häktet på Hornsgatan under Stockholms bokdagar, själva releasen är på fredag klockan 18 men vi ska försöka vara där även andra tider och dessutom säljs boken på ett bokbord hela helgen om ni vill hugga ett eget exemplar.

Boken kan förstås även köpas på nätet, till exempel hos Klubb Super 8 som är med och ger ut den.

Vi har kontaktats av många medier. Trampe medverkar redan i Arkiv samtal med Simon Gärdefors. I nästa vecka intervjuas vi först alla tre av Fritte Fritzon som har podden Allt du velat veta och senare i veckan av SVT Kultur. Dessutom är det fler som är på gång att skriva och göra inslag.

Vi deltar också alla tre på måndag på Bio Aspen i Aspudden där Cultpix, en ny streamingtjänst med ett brett utbud av udda och svåråtkomliga kultfilmer, inleder en serie med filmvisningar och diskussioner med inbjudna gäster. På måndag visas ”Anita – ur en tonårsflickas dagbok” med Christina Lindberg som också gästar Aspen och därefter ”Kyrkoherden” som jag, Martin och Trampe ska prata om. Det är ett späckat program och det fortsätter fortsätter en måndag i månaden resten av hösten. Vi medverkar eventuellt fler kvällar.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s