Release på båda böckerna om SD

Den 24 mars är det release på båda böcker om SD: ”Slaget om svenskheten” och ”Högerpopulism”. Mats Wingborg och Anna-Lena Lodenius har en rad föreläsningar inbokade den närmaste tiden där vi ska berätta om framför allt den förra boken. Vi pratar från en timme till en heldag (inklusive workshops) med bildvisningar, diskussioner, analyser och samtal kring främlingsfientlighet i olika former.

Vi vill understryka att det inte handlar om att bara motarbeta ett parti som valts in i nästan hälften av Sveriges kommuner och kanske snart sitter i riksdagen. Det handlar om attityder och värderingar, om mänskliga rättigheter och skydd för minoriteter i samhället. Det finns värderingar som går emot principen om allas lika värde i många sammanhang, inte bara i enstaka partier.

Våra seminarier fokuserar på frågor som islamofobi, rasfrågor kontra syn på olika kulturer samt hur synen på familj och jämställdhetspolitik förvaltas i det som forskarvärlden kallar Radikala Högerpopulistiska partier, RHP.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i SD, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Release på båda böckerna om SD

  1. Anonymous skriver:

    Vad tycks om de här sångtexterna då:”fy faan svenska flicka!…””Vi våldtar svenskarnas barn. Javisst varsågod dom tycker om det, faktiskt!” ”Blonda blåögda äckel””Jag hatar er (svenskar)era jävla arschlen”Framfört av den intelligensbefriade ”musikern” Michael Alonso i flumbandet Stockholms Negrer. Dessutom AFA-terrorist. Och det sjukaste av allt: Stollen var Ämneskunnig åt en borgerlig och en socialdemokratisk regering.Ljög dessutom om statistik till den milda grad att han måste betraktas som kronisk mytoman.Vem av batikhäxorna i det Politiskt Korrekta Media har granskat om samma svenskhat som hans finns inom Aliansen och Sossarna. Och inte minst Jihadkramarna Vänsterpartiet. Men det behövs ju egentligen inte undersökas. Mona Sahlins och Reindeldts grodor och retorik räcker…!

  2. Jag vidhåller att kosmopolit är en vanlig omskrivning i t ex vit makt-texter. Har sett det då och då i olika texter ända sedan jag började skriva om de här frågorna vilket betyder kring mitten av 80-talet. Allt finns inte på Internet. T ex hittar man inte alla texter till vit makt-musik.

  3. Anonymous skriver:

    Appropå din medverkan i SDprogrammet.Speciellt när hon skulle försöka leka duktig och börja tolka texterna som fanns i de låtar som hade spelats i hytten på färjan. Bland annat så är en kosmopolit enligt henne en jude och inget annat, vid en snabb sökning på nätet märker däremot fort hur ensam hon är om denna tolkning… Men så klart ska det svartmålas så ska det och då får man ta alla de små halmstrån som man kan! Suck…

  4. Det kan nog ta lite tid innan de kommer ut i handeln, men beställa via deras hemsida eller Adlibris eller annan nätbokhandel. De har fått in böckerna, det vet jag.

  5. Letade efter böckerna när jag besökte stan idag, tycks inte finnas att köpa än här upp i i Dalom än dock.

Kommentarer är stängda.