Slaget om svenskheten har tryckts om och fått ett lägre pris

”Slaget om svenskheten”, som publicerades redan 2009, har tryckts om och finns fortfarande tillgänglig på Adlibris eller via förlaget Premiss. Undertiteln på boken är ”att ta debatten med Sverigedemokraterna”, och detta är förstås mer aktuellt än någonsin sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Vi har gått igenom SD:s åsikter inom många politikområden, inte bara de som direkt berör invandringen. Boken fungerar utmärkt som en handledning för alla som vill veta vad SD:s politik egentligen går ut på och hur deras argument kan bemötas.

Observera att priset på boken sänkts kraftigt efter omtryckningen, på Adlibris kostar den nu bara 97 kronor (mot tidigare 150).

Jag har slutat uppdatera den här bloggen men hänvisar i stället till min vanliga blogg. Det går bra att söka i den för att få upp alla inlägg som rör partiet. Här finns en länk till en sådan söksida där alla sådana inlägg finns listade.

Sedan boken kom ut har jag även skrivit en rapport, även den här gången tillsammans med Mats Wingborg, som delvis handlar om Sverigedemokraterna: ”Arbetarrörelsens strategier för att motverka främlingsfientliga och högerpopulistiska partiet”. Vi har jämfört hur facket och Socialdemokraterna hanterar högerpopulisterna i de Skandinaviska länderna och funnit stora skillnader. Rapporten finns tryckt (en ny upplaga är på gång, den första tog slut), och dessutom går den att ladda ner som pdf här.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i SD, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.