Ny hemsida

Jag har startat en ny hemsida, och kommer även att flytta över mitt bloggande. Sidan håller på att färdigställas, ännu är inte alla bitar på plats. Men välkommen att titta!

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ny hemsida

 1. Nej ingenting alls.

 2. ionize skriver:

  Will do ;)Planer på att komma till Linköpings Universitet någon gång framöver???

 3. Nja, det är rätt sällan mina föreläsningar spelas in och det är väl tur. Tycker det är rätt trist att titta på filmade föreläsningar, man anpassar dessutom det man säger efter publiken och ingen gång är den andra lik. Så du får komma och lyssna någon gång när jag pratar i stället.

 4. ionize skriver:

  Finns det för övrigt planer på att lägga upp inspelningar av föreläsningar? Hade varit väldigt kul (och nyttigt)!

 5. Tackar! Jag ska nog koppla på en kommentarsfunktion där också när jag byggt klart. Men jag vill inte ha kommentarer på de fasta sidorna, bara på blogginläggen, så jag stängde av den funktionen nu i början. Tänkte lägga ut en del artiklar i sin helhet också länkar till mer som finns kvar på nätet, så det blir en slags bank över saker jag sysslar med.

 6. ionize skriver:

  Wow, jag gillar nya sidan! Jättekul med litteraturlistan också!

Kommentarer är stängda.