Hemsidan växer fram

I morse fick jag ett mail från min lärare på hemsideskursen i helgen. Han ville bara säga att han tyckte jag kommit igång bra, men hade ändå några tips. Olika bilder på sidhuvudet är snyggare än att ha samma på alla, föreslog han. Så rätt.

Nu har jag suttit böjd över datorn hela dagen, och hittat bilder för de flesta av de sidor jag lagt upp (jag har förstås gjort en del annat åt hemsidan också). Svårast var att hitta bilder som passade till sidorna om mina föreläsningar. Jag fotograferar mycket, men tar av naturliga skäl inga bilder på mig själv när jag pratar inför folk. Dottern lovade mig att följa med och ta med kameran nästa gång jag ska prata någonstans. Så ha tålamod med nödlösningarna som jag nu lagt dit.

Jag gick en kurs med Författarcentrum Öst i helgen, 2 gånger fyra timmar. Vet andra som kommit igång själva, till exempel min kollega Mats Wingborg. Men jag tyckte det var bra att få en genomgång och en del tips och råd. Sedan är det bra att det finns krav på att det ska bli något omgående, kursen var upplagd så att alla skulle ha en hemsida innan de gick hem. Såg att jag haft 89besökare redan igår, kul!

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.