Tidigt julklappstips!

Tidskriften Kapten Stofil lades ner förra året, men återuppstår redan under hösten i form av ett album med viss julprägel (Optimal Press). Här återkommer alla de vanliga serietecknarna i tidningen som David Nessle, Joakim Lindengren, Joakim Pirinen, Johan Wanloo, John Andersson, Camilla Forsman m fl.

Jag, Martin Kristenson och Fredrik af Trampe har samarbetat kring ett antal artiklar under vinjetten Nyhetsbyrån Stupido. Mina texter handlar bland annat om ovanliga julskivor och filmer med jultema. Kan utlova att det blir ett avslöjande om vad en känd schlagerartist hade för sig i en skivstudio på 1970-talet.

Det går redan nu att lägga in en förbeställning på Adlibris.

Nyhetsbyrån Stupido finns förresten numera även på Facebook.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i sunkedelica och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.