Flest läsare i samband med terrordåden i Norge

Jag har många besökare, det är kul. Igår skickade WordPress en rapport över året som gått för denna hemsida/blogg. Kul idé, det är första året jag arbetar med WordPress (min gamla blogg ligger på Blogger).

Rapporten visar att jag haft 21 000 besökare sedan jag startade i mars. Det är lika många som om operahuset i Sydney sålt ut 8 föreställningar.

Flest besökare hade jag i samband med attentaten i Oslo och på Utöya, 24 juli var den dag som allra flesta gick in på sidan. I samband med dessa händelser skrev jag även årets mest lästa inlägg. På andra plats hamnar en text om techno-nazister och på tredje ett inlägg om att syndikalisterna bjudit in en flygkapare som föreläsare.

93 procent av läsarna finns i Sverige, inte så konstigt eftersom jag skriver på svenska. Resten finns huvudsakligen i Storbritannien, Norge, Finland och Tyskland (i nu nämnd storleksordning, flest antal besökare först).

WordPress är ett mycket bra verktyg som är lätt att arbeta med, synd bara att jag valde det tema som är WordPress allra vanligaste. Att det är så populärt beror dock förmodligen på att det fungerar osedvanligt bra. Har försökt testa andra teman men inte hittat något som levt upp till förväntningarna. Så tills jag hittar ett lika bra kommer hemsidan att ha det utseende som den har just nu.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Anders Behring Breivik, nazism, terrorism och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.