Iranska TV-kanaler debatterades i Kanal Global

I onsdags kväll sändes ett extrainsatt program om kritiken mot de statliga iranska kanalerna i Kanal Global. Programmet gästades av Elisabeth Löfgren, pressekreterare Amnesty Sverige och Ardalan Shekarabi, vice ordförande Svenska Irankommittén (och f d SSU-ordförande, en roll som kanske fler känner honom i). Den som missade programmet kan se det på söndag kväll eller på You Tube.

Sedan vi gjorde intervjuerna har de försvunnit från ComHem eftersom det företag som levererar kanalerna till en mängd bolag i Europa agerat mot bakgrund av sanktionerna mot Iran. Men inslaget saknar ändå inte intresse, se till exempel hur en mulla undervisar männen om hur de ska se på sina kvinnor efter drygt 20 minuter.

 

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Iranska TV-kanaler debatterades i Kanal Global

  1. Pingback: Underskatta inte Sveriges muslimer | Anna-Lena Lodenius

Kommentarer är stängda.