Årets julmusik, ovanliga pärlor i Spotifyflödet

Thore Skogmanstoor-135057-238930__60843wSå här års brukar jag sprida ett urval av mina favoriter inom julmusiken. Detta har jag gjort ända sedan kassettbandens tid, 2004 kom den första CD:n. Förra året satte jag ihop en julspellista på Spotify som jag bearbetat och förbättrat i år och delat ut till vänner och bekanta. Här är årets version.

Vill varna alla som föredrar Carola och gosskörer att det här är mer grovkornigt och småudda. Det är delvis samma musik som jag brukade spela på Klubb Sunkits julfester från 2003 och framåt.

Mycket blir enklare på Spotify, men tyvärr begränsas urvalet lite till mer konventionella och kommersiellt gångbara inspelningar. Men utbudet växer och i år hittade jag betydligt mer än i fjol. Fördelen är förstås att man kan dela musik till alla som vill ha, utan att springa runt med högen med plastbitar.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.