God fortsättning på julen och Gott nytt år!

Ett turbulent år är snart slut, med EU-val, riksdagsval och hot om nyval i mars. 2015 lär bli ett minst lika turbulent år rent politiskt som 2014 varit. Hur det går är svårt att sia om, det beror helt på vilka frågor som kommer upp i valrörelsen, hur partierna klarar av att ta debatten med SD och hur starkt SD är rustat. Det är ännu oklart om Jimmie Åkesson kommer tillbaks på partiledarposten. Om han inte är är stark och laddad när han återvänder är det inte säkert att partiet vinner på att han gör det. Flera andra länder går till val, det ska bli intressant att se t ex hur Front national klarar sig i det franska valet och om UKIP fortsätter att växa i Storbritannien.

Gott nytt år önskar jag med några gamla musik- och dansklipp som jag visat förr, men som jag tänker kan passa bra igen! Mycket nöje!

Först ut norska skridskoprinsessan Sonia Henie (tyvärr dåligt ljud, fanns ett med bättre ljud tidigare men hittar det inte nu):

Sedan lite nyårskänsla med min favorit Carmen Miranda:

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till God fortsättning på julen och Gott nytt år!

  1. Tomas Johansson skriver:

    Gott slut och gott nytt år! Om jag inte minns fel så kunde väl inte Carmen Miranda inte engelska eller i varje fall väldigt lite. Det ska vara förklaringen till alla utfyllnadsord som hennes sånger är fulla av!

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s