Svåra frågor i klassrummet

Förra veckan medverkade jag i ett webbsänt samtal arrangerat av Forum för Levande Historia på temat ” Svåra frågor i klassrummet”. Det var en del av ett projekt som resulterat i ett skriftligt material där jag bidragit med en översikt över våldsbejakande extremistiska miljöer. Vårt samtal avrundar projektet och min roll var även här att framför allt beskriva miljöerna.

Det blir ju väldigt kortfattat. Men vi fick med en hel del. Det går att läsa hela materialet på Forum för levande historias hemsida. De andra två som deltog var lärare, jag tyckte det var jätteintressant att höra hur de reflekterade kring hur man kan arbeta och framför allt allt höra deras exempel. Av responsen att döma känns ämnet otroligt viktigt och angeläget, säkert för många men framför allt för just lärarkåren.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s