Global Respekt i engelsk översättning

Under 2003 och 2004 arbetade jag vid Olof Palmes Internationella Center med det EU-finansierade projektet Global Respekt. Arbetet resulterade bland annat i ett studiematerial på Internet (www.globalrespekt.nu) samt i bokform: ”Global Respekt – grundkurs i globalisering och mänskliga rättigheter”. Boken blev en oväntad försäljningsuccé och har gett underlag för många studiecirklar.

Under maj månad 2005 kom denna bok även i en engelsk översättning (översättningen ligger sedan tidigare på nätet, men nu finns den alltså också i bokform). Närmare beskrivning och information om hur man beställer boken finns hos förlaget Premiss som är en del av Arenagruppen http://www.arenagruppen.se/order/read.asp?ID=1937&cat=arenagruppen

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Global Respekt, globalisering, Palmecentret. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s