Wallström ryter till mot Persson

Kul, tycker jag, att Margot Wallström till sist ryter i mot Göran Persson. Om det sedan hjälper är mer osäkert.
Förstår att det måste kännas oerhört tröttsamt för den nya ledningen i partiet att Göran Persson, nu när han avgått, sitter och talar om vad han tycker om allt och alla vareviga kväll på TV. Tasksparkar åt höger och vänster, halvsanningar och, vad man förstår, ibland rena lögner. Och sedan är det ju inte slut med det, varje ord ska analyseras i TV-sofforna, på debattsidorna, på kultursidorna.
Mardrömmen vore väl om någon kanal, säg TV8, ger honom en egen TV-show så att detta kan pågå i evighet. Bert Karlsson har ju fått en egen TV-show, så scenariot känns inte helt otroligt. Också återstår ju nyhetspanaler, krönikor, debatter. Vi kommer aldrig att slippa Göran Persson och hans syn på världen, tro mig.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Göran Persson, Margot Wallström. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Wallström ryter till mot Persson

  1. z999 skriver:

    Anonymous:”Såväl inom SAP som i de andra partierna.”Tänkte säga något om att de nationella partierna skiljer från det, men…

  2. Anonymous skriver:

    Anna-Lena! Gissar att du också tycker att Margot Wallström gärna skulle ha rutit tidigare, så där för fyra eller fem år sedan. Allt tyder på att hon – som ändå räknas som en särdeles kavat person – teg och led.Vill dock inte klandra henne. Det ju så här det fungerar. Såväl inom SAP som i de andra partierna.

  3. z999 skriver:

    Att riksdagsmän och kvinnor har en del egna tankar som de inte yttrar mitt uppe i karriären är väl egentligen inget nytt. Janne Josefssons reportage med smygfilmning i valstugorna visade ju att många partiarbetare låg till höger (?) om sverigedemokraterna när det gällde synen på invandring och framförallt synen på invandrare. Kritiken från Persson mot DN är helt riktig annars och något som även jag kan skriva under på. Att DN själva anser att de granskar makten är så makabert och insiktslöst så det är ingen idé att kommentera ens. Maken till svansviftande inför varenda trend från makthavarna finns inte i någon av världens alla tidningar.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s