Bevare oss för Sarah Palin

Det är ju trevligt med fler kvinnor inom toppskiktet i politiken , men entusiasmen i medierna inför Sarah Palin begriper jag mig inte på.

Sarah Palin är mot aborter, även vid våldtäkt och incest. Hon är för dödsstaff, har förklarat att hon är redo att fullfölja USA:s ”rättfärdiga krig” i Irak och att hon ser soldaterna som skickas till Irak som guds soldater. Hon tycker klimathotet är överdrivet och är rätt ovillig att agera för att minska det, vill självklart inte ha samkönade äktenskap och är kreationist vilket betyder att hon vill att barnen i skolorna ska undervisas om Bibelns skapelseberättelse parallellt med utvecklingsläran. Som två likvärdiga alternativ alltså. Som om detta inte vore nog är hon jägare och medlem i vapenlobbyn NRA (se t ex Michael Moores film ”Bowling for Columbine”, vissa bitar av filmen finns utlagda på nätet). Att hon dessutom är kvinna spelar faktiskt inte någon roll i min värld.

Länkar: DN, Svd, inslag i CNN, Rolf Lindell, Bazooka Brothers, Jinge,

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i amerikanska presidentvalet, USA. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bevare oss för Sarah Palin

  1. Greger skriver:

    Sahra Palin är konservativ. Inte underligt att en kamplysten vänsterjournalist som exempelvis Anna-Lena Lodenius är emot henne, hennes åsikter och hennes parti.Tror nog att Sahra Palin ska bli en utmärkt vicepresident.PS. Vad är det för fel på jakt och jägare? För övrigt anser jag att vänsterns alla politiska idéer bör utrotas. Den politiska diskussionen bör föras mellan skilda schatteringar inom den politiska högern. Sarah Palin inger oss hunsade medborgare ett hopp om en framtida bättre värld. En värld präglad av kärlek och omtanke, inte ondska och hat som är vänsterns livsluft.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s