En man med skägg nominerad till Stora bloggpriset

Jag är ju med i panelen för Stora bloggpriset och nu har de börjat presentera listorna över nominerade i de olika klasserna. Ser att jag fått med en av de bloggar jag föreslog i klassen Kultur och Nöje: En man med skägg. Just nu verkar han lite indisponibel som man sa förr på grund av ett som han själv beskriver det gubbigt sjukdomstillstånd (läs vidare själva). Men det hindrar inte Kalle Lind från att skriva inlägg som förgyller dagarna vid datorn. Klart värd att läsa även om han inte får pris.

Jag ser fram emot när de presenterar resten av de nominerade. Men har inga stora förväntningar på att de tar in många av mina övriga nomineringar. Det finns så otroligt många bra bloggar i genren Politik och samhälle och jag valde att ta med flera som inte är stora men ändå värda uppmärksamhet. Ska ändå bli kul att se vilka de valt. Hoppas de inte bara tar de stora som Newsmill och Politikerbloggen t ex, bra bloggar men dessa hittar ju folk till ändå.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i En man med skägg, Kalle Lind, Stora Bloggpriset. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s