Billström gör en Ringholm

 
Tobias Billströms försök att inte svara på frågor om vad han sa på ett möte med den amerikanska ambassadören är värd att bli en klassiker. Har inte sett något så häpnadsväckande absurt på länge. Hur tänkte han? Han måste verkligen vara oerhört nervös, och efter att han sett honom blir man ju fullständigt övertygad om att det som läckt ut stämmer. Eller hur ska man annars tolka det? Regeringen kryper för den främlingsfientliga opinionen, ingen vacker tanke.

Många har förstås påpekat att intervjun är är fullt i klass med Bosse Ringholms försök att kommentera bråket med RRV:s chef Inga-Britt Ahlenius hösten 1999. En hopklippt version av vad han sa (hittar tyvärr inte den fullständiga versionen)

Skickar också med en sammanfattning av historien i Filip och Fredriks ”100 höjdare” (det som handlar om Bosse Ringholm ligger först, sedan följer en massa annat). Den innehåller en något mer sammanhållen version av vad Ringholm sa. Becket-klass!

Om annalenalod

Journalist och författare, specialiserad på politiskt våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten, skriver även om bl a högerpopulism och terrorism.
Det här inlägget postades i Bosse Ringholm, Tobias Billström. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Billström gör en Ringholm

  1. Sanna skriver:

    Hej!Skulle du vilja skriva ett blogginlägg för att fler pappor i framtiden tar hand om sina barn?Kampanjen ”Klart jag ska vara hemma!” vill höra med dig, men jag hittade ingen mejladress till dig. Skriv gärna till mig på sanna@klartjagskavarahemma.se Tack!Sanna

Kommentarsfältet är stängt.