"Jag gillar kvinnor och handgemäng"

Vinterförkylningen har slagit till, hann nätt och jämnt se ”Pensionat Paradiset” på Filmhuset, restaurerad kopia, innan jag däckade i fredags. Den finns egendomligt nog inte på DVD, tydligen rättighetsproblem. Vilket säkert bidrog till det stora intresset, salongen var nästan full. En särskild förtjusning väcker alltid detta klassiska sångnummer. Inte minst texten är fantastisk:

Jag är en äkta Mexikanare och jag är van att göra som jag vill
jag har ett blod som en afrikanare och vilden spåras i min pupill
att dansa foxtrot som en amerikanare, jag kan det ej att föra rumba sväng
jag är en äkta Mexikanare och jag gillar kvinnor och handgemäng

Resten av texten hittar ni här. 

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Pensionat Paradiset, Thor Modén. Bokmärk permalänken.