Kommentarsfunktionen stängs av

Sommar och sol (nåja kanske inte idag). Stänger i alla fall av kommentarsfunktionen. Vill framför allt lägga mindre tid på att sitta framför datorn de närmaste månaderna.

Sedan är jag fortfarande inte säker på att det här med att ha möjlighet att kommentera det jag skriver är så viktigt. Det är ytterst sällan det kommer någon som helst form av vettig debatt till stånd. Det mesta är påhopp på mig som person eller synpunkter på en så låg nivå, och från personer med ett sådant minimum av kunskap (ibland undrar jag om ni ens läst mina inlägg), att det känns mest tröttsamt att försöka bemöta.

Ni som inte känner igen er i denna beskrivning behöver självklart inte känna er träffade, finns ett fåtal som kommenterat som avviker från mönstret. Men jag vet ärligt talat inte om det är någon mening att ha kommentarsfunktionen öppen. Ni som vill nå mig kan förstås fortfarande maila mig genom att klicka på ”kontakt” ovan och fylla i formuläret.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.