Tema migration på årets MR-dagar

Missa inte årets MR-dagar (Mänskliga rättigheter), 14-15 november i Kulturhuset i Stockholm. Årets tema är migration. Mycket är gratis och öppet för alla, massor av spännande seminarier.  Studenter och deltagare från ideella organisationer har också rabatt på inträdet. Här finns hela programmet..

Jag är konferencier vid paneldebatten under invigningen och under utdelningen av Per Anger-priset måndag den 14 november, men ska försöka lyssna på några seminarier också. Ser bland annat fram emot att träffa Liz Fekete, klok brittisk kvinna som studerat dessa ämnen under många år, hörde talas om henne redan under 1980-talet. Hon ingår även i den inledande paneldebatten.

MR-dagarna har även en Facebooksida.

 

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i migration, Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.