Allt samlat på ett ställe

Jag har hittat en funktion som gör att jag kan samla även blogginlägg från den gamla bloggen på den här sidan. Så nu kan man söka på alla blogginlägg som jag gjort ända från 2005 på ett och samma ställe. Samtidigt passade jag på att ändra layouten på den gamla bloggen där alltså de gamla texterna ligger kvar som tidigare.

Uppenbarligen används även de gamla texterna ibland, den gamla bloggen har ofta ungefär lika många besökare som den nya fast jag inte lägger ut några nya texter längre. Många googlar på namn, personer och annat som jag skrivit om. Men den gamla sidan var just en blogg, med de begränsningar det innebär, blogger hade inte funktioner där man kunde skapa fasta sidor och menyer som en vanlig hemsida (åtminstone inte då jag flyttade över till WordPress).

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s