Den här bloggen har många trogna läsare

Jag använder mig ofta av verktyget Google analytics, en fantastisk funktion i Google som är alldeles gratis och som ger mängder med information om min blogg. Särskilt kul tycker jag det är att veta att nästan en femtedel av er som läser har besökt min blogg minst 9 gånger. Över 11 procent har varit inne minst 50 gånger. Mina besökare är antingen här en eller två gånger, eller så är de väldigt flitiga besökare. I mitten finns nästan ingenting.

Jag har nästan bara svenska läsare, vilket är naturligt eftersom bloggen är på svenska. Helt annorlunda ser det ut på min engelskspråkiga julskiveblogg där de amerikanska besökarna dominerar. Den bloggen har dessutom enstaka besökare från hela världen.

Mest lästa texter:
* Den mest lästa bloggtexten handlar om att NSF lagt ner och ombildats till Folkfronten.
* Flera av de mest lästa inläggen just nu handlar om Larz-Kristerz.
* En bloggpost som länge låg i täten men som nu dalat lite är en som jag skrev om Lars Norén förra året i april.
* En annan sådan bloggpost som har ett antal besökare i veckan handlade om filmen Mamma Mia. Det beror kanske på att jag valde den möjligen förledande rubriken ”Det är mogna kvinnor som gäller” (vilket säkert i viss mån var ett önsketänkande från min sida).

Om annalenalod

Journalist och författare, specialiserad på politiskt våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten, skriver även om bl a högerpopulism och terrorism.
Det här inlägget postades i Folkfronten, Google analytics, Lars Norén, Lars-Kristerz, Mamma Mia. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Den här bloggen har många trogna läsare

 1. Javisst, jag borde ha en blogg på esperanto så fler kunde läsa. De stackarna som bara förstår engelska får nöja sig med min julblogg, det är en klen tröst.

 2. John W skriver:

  Är det inte väldigt rasistiskt att det mest är svenska besökare på denna sida?Jag menar, vad är egentligen svenskt?Potatisen kommer ju från sydamerika och kungen från Frankrike..

 3. Anonymous skriver:

  Har gått in på den länken och lämnat en kommentar som han förmodligen inte tar in.Vad han och de flesta PK-iter inte vill inse är att den politik de advokerar för inte leder till någon slags gemenskap till allas bästa utan istället medverkar till att de starka överlever på de svagas bekostnad. Vem vill du vara? Vem vill du skall överleva, dina barn eller andras barn?Kommentarer betyder ingenting, det som betyder något är lagar som stiftas i detta nu, vilka villkor som människor av olika etniskt ursprung tvingas att leva under.När det gemensamma upphör att vara det som människan kan tyr sig till och det ersätts av ”jag, mig och h-e med alla andra andra” med hänvisning till etnisk tillhörighet, ja vad förväntar man sig att det skall sluta?mvh ”galningen”

 4. Går man in på länken ovan hamnar man på hans blogg som ligger på Aftonbladets portal. Ögnade lite hastigt men det han bl a tar upp är hur nyheter som rör invandring ofta leder till främlingsfientliga kommenterar på Landskronapostens hemsida, som ett exempel på hur stämningarna ser ut i Landskrona. Han publicerar en del fasansfulla kommentarer som verkligen visar hur en del ser på andra människor. Förfärligt!Tack för bloggberöm. Försöker läsa er också, ni som har bloggar, så mycket jag hinner, det finns många bra bloggar.

 5. Anonymous skriver:

  mfbn3 sa:bra för oss som tar diskussionen med sdvill bara tipsa om mitt blogginlägg idagen liten flicka blev trafikdödad igårVar tar du diskussionen med SD någonstans då? Tipsa mig gärna om du har en egen ocensurerad blogg så kommer jag! Sen fattar jag inte vad hänvisningen till den trafikdödade flickan handlar om? I ett mångkulturellt samhälle och en globaliserad värld så är människor lätt utbytbara och den enskilda människans liv betyder ingenting.Inte ens en treåring.Det är nog du som inte fattar, tragiskt nog.mvh”galningensonbordespärrasin”

 6. Ja du har ju mycket läsare för att du har en bra blogg och dessutom samtlar med oss som läser här.

 7. mfbn3 skriver:

  hej och tack för din bloggbra för oss som tar diskussionen med sdvill bara tipsa om mitt blogginlägg idagen liten flicka blev trafikdödad igåroch under natten har många tagit möjligheten att kommentera i tidningen, troligtvis har landskronaposten inte haft någon som kontrollerat dessa kommentarer så de har i sig blivit ett upprörande och omskakande tidsdokument över situationen här i landskronahttp://blogg.aftonbladet.se/21499/mvh måns

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s