Marits sång – ett inlägg i EU-valsdebatten

En del av er retar er på att jag sa att jag smågillar valfilmerna med Marit Paulsen(konkurrensen var inte direkt mördande). Därför, för balansens skull, blir nästa postning en anti-Marit Paulsen-sång.

Den som sjunger heter Rune Lanestrand, aktiv i organisationen Småbrukarna (mer info på Wikipedia). Rune har en blogg som för tillfället verkar mer eller mindre tillägnad en kampanj mot Marit Paulsen. Tydligen är han även involverad i Fib Kulturfront och på deras hemsida hittar man också en artikel om Marit Paulsen. (Tack Marianne för tipset!)

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i EU-valet, Marit Paulsen, Rune Lanestrand. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Marits sång – ett inlägg i EU-valsdebatten

  1. Jo, men det är ju samma sak som att feminister vill importera islams kvinnosyn.det som är så bra med att inte ha några principer är att man inte behöver försvara något, så långt har ju Marti fattat PK-politiken.

  2. z999 skriver:

    Jag tycker att det är vidrigt att man numera diskuterar att upphäva det svenska djurskyddet vid slakt.http://www.aftonbladet.se/debatt/article5289910.abJag tycker att det är svårt att vänja mig vid nyspråket ibland, till exempel följande saker:1.) Marit Paulsen är en djurvän – trots att hennes parti nu förespråkar slakt utan bedövning för att pjoska med muslimerna.2.) Sverigedemokraterna är inte ett demokratiskt parti – trots att de utsätts för mer våld än andra partier och andra partier utnyttjar flera svagheter i demokratin istället för att bemöta med debatter.3.) Riksdagspartierna är mer för jämställdhet än vad Sd är – trots att dom struntar i allt vad feminism och jämställdhet heter om det kolliderar med tycka-synd-om-gruppen nummer ett (invandrarna).Det är som sagt ganska svårt att hänga med i svängarna…

  3. Skall jag döma av bilden så skulle jag nog säga att hon skulle behöva lite gull, hon ser rätt sliten ut på bilden.Vi behöver nog fler politiker som Roger Hedilund i SD Gävle, han gav Marit en stor kram under Almedalsveckan 2002 – han lever nog på det än, hon med förmodligen.

  4. z999 skriver:

    Ett jättebra inlägg!

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s