Bok om Stieg Larsson nominerad till pris

Jag fick just beskedet att boken ”The Tattooed Girl” om Stieg Larssons författarskap har blivit nominerad för Edgar Award, ett av de mest prestigefyllda prisen som finns i genren deckare, kriminalhistorier etc. Det delas ut årligen av Mystery Writers of America som är en organisation för författare, utgivare, de som arbetar professionellt med böcker i en eller annan form samt inte minst läsare. Boken har nominerats i kategorin “Best Critical Biography”. Vilka böcker som vinner meddelas den 26 april.

Eftersom jag skrivit ett kort avsnitt i boken tar jag också åt mig en liten blygsam del av äran. Men de som framför allt får sträcka på sig är förstås författarna Dan Burstein, John Henri Holmberg och Arne de Keijzer.

 

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s