Politik i bokhyllan – om min senaste bok

PhotoScanTidigare i veckan medverkade jag i SVT i ett inslag i en serie med rubriken ”Politik i bokhyllan” där jag pratade om min senaste bok ”Vi säger vad du tänker – Högerpopulismen i Europa”. Jag pratade med Ann-Britt Ryd Pettersson om varför partier som SD växer i många länder i Europa och funderade kring hur detta påverkar politiken. Inslaget ligger kvar på webben en tid till.

http://www.svtplay.se/klipp/4976356?type=embed&external=true

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Politik i bokhyllan – om min senaste bok

  1. Mikael skriver:

    Läsekretsen består rimligen av såväl a) professionella antifascister och antifa-amatörer som av b) oss andra. Jag har inte kollat recentionerna. Kultursidornas skribenter brukar dock normalt ogilla balanserade framställningar av det här slaget. Själv tycker jag – ur ett högerpespektiv – att boken förtjänar den succé som den har fått i form av talrika biblioteksinköp.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s