Utbildningar om radikal islamism

cropped-dokurityta-4Stiftelsen Doku, som jag sitter i styrelsen för, har skapats för att granska våldsbejakande och radikal islamism med fokus på den svenska utvecklingen. Men Doku har dessutom ett folkbildande syfte, och det betyder att även föreläsningar och utbildningar om den radikalislamistiska miljön och angränsande områden finns med som en viktig del.

I stiftelsens styrelse sitter personer med mångårig erfarenhet av att såväl granska som att utbilda om just detta, och vi är alla ute och föreläser regelbundet i olika sammanhang.  Doku kommer framöver att ta fram konkreta utbildningspaket för kommuner, skolor, myndigheter och andra verksamheter. Men redan nu går det bra att höra av sig till stiftelsen Doku om man vill boka en enstaka föreläsning eller en större utbildning.  Se vidare på Dokus hemsida.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s