Finns det jullåtar om Manson-morden?

I år är det femte gången som jag och Fredrik af Trampe gör julmusikprogram i P4 (dessutom har vi gjort två påskmusikprogram!). Årets ”Bland lutfisk, cowboys och hawaii-tomtar – julmusiken du inte visste fanns” sänds i år först på juldagen kl 19.03 – som vanligt i P4, och finns förstås även på webben.

Såhär skriver vi i presentationstexten på Sveriges Radios hemsida: Kan man tänka sig en jullåt om Manson-morden? Jodå, den finns, och ni hör den i programmet som serverar den mest ovanliga, underhållande och häpnadsväckande julmusiken.

Bland lutfisk, cowboys och hawaiitomtar drabbar lyssnarna för femte året i rad! Som vanligt serverar julmusikkonnässörerna Fredrik af Trampe och Anna-Lena Lodenius ett pärlband av sina personliga favoriter.

Årets program rör sig från Delsbo till Detroit, med en avstickare till Hisingen i Göteborg. Bered er på sjungande sportstjärnor och en rappande pingstpastor, försök att förklara lutfiskens mysterier för barn, en chans att minnas Arne Weise som skivartist och mycket mer. Ett julmusikprogram kliniskt fritt från Carola och Triad.

Producent och ljuddesigner: Fredrik Nilsson. En produktion av Tredje Statsmakten Media för Sveriges Radio.

Här är trailern:

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s