Arvid Falk har återuppstått på nätet

Arvid Falk, ni vet han i Strindbergs Röda Rummet, har återuppstått i form av en sajt för vänsterpolitisk debatt på nätet. Den lanseras nu i dagarna och innehållet som presenterats hittills ser spännande ut. Jag bidrar med en krönika som rör ämnen som ni som läser min blogg säkert redan är bekanta med: villkoren för migrantarbetare och lantarbetare i Sverige.

Ska bli kul att se hur Arvid Falk utvecklas. En av personerna bakom, den som tog kontakt med mig, är Rosemarie Södergren som är inblandad i andra lyckade projekt i bloggvärlden, t ex Kulturbloggen som jag och många med mig följer med intresse.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Arvid Falk, lantarbetare, migrantarbetare, Rosemarie Södergren. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Arvid Falk har återuppstått på nätet

  1. Vad roliga ni är ibland. Mussolini? Hitler? Ingen stor Strindberg-fan om vi pratar om värderingar och åsikter men om du ger mig det valet så känns ju August rätt självklar.

  2. Anonymous skriver:

    Jag upphör aldrig att förvånas över att halv(hel?)fascisten och kvinnohataren Strindberg inräknas som en av de egna av vänstern.Kan de inte läsa?Eller, bryr de sig inte så länge ett intressant namn genom allmän rabulism kan knytas till deras sak?I så fall mer namnkunnigt folk att utnyttja; Heidenstam, Marinetti, Mussolini, Hitler, Majakovskoij (ja just det, han var (med vis rätt) redan inräknad), etc..

  3. Anonymous skriver:

    Arvid Falk, som hade illusioner om att skriva sanningen, såg att det var omöjligt. Det var etablissemanget som styrde. Precis som idag, med andra ord. Det finns idag ingen riktig vänsteravisa i landet, och heller ingen reaktionär eller konservativ. Alla är de liberaler, samtliga från såväl ”vänster” som ”höger”, begrepp som inte längre gäller.

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s